Våra tjänster

Tjänster

Vi är stolta över vårt hantverk och det märks i våra slutprodukter oavsett om det är våtlackering eller pulverlackering.

Vi erbjuder tjänster inom industrilackering och komplex maskering. Våra verksamhetstjänster innebär industrilackering av alltifrån stora industrielement ner till små detaljer oftast i metall eller plast.

Vår industrilackering skapar den yta ni önskar oavsett nyans, jämnhet, glans eller styrka. Har dessutom detaljerna en krävande maskering är våra duktiga medarbetare helt rätt för jobbet. Vi arbetar både med våtlackering och pulverlackering. Vår specialité är våtlackering och genom att arbeta med styrda processer och oerhörd noggrannhet klarar vi våtlackering där det ställs extremt höga krav på både finish och dokumentation. För att säkerställa vår kvalité utför vi alltid noggranna kontroller och dokumentation i enlighet med er kravspecifikation.

Alla faktorerna är lika viktiga för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. När ni väljer industrilackering hos oss får ni vår gedigna erfarenhet och vägledning genom hela processen. Ta gärna kontakt med oss gällande industrilackering redan vid konstruktion, ju tidigare vi blir delaktiga desto större nytta får ni av våra kunskaper.

Vi är ISO certifierade enligt 9001 & 14001. Det innebär att du som kund kan vara trygg med att vi levererar den kvalitet du förväntar dig. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och verksamhet och försöker alltid hitta bättre och effektivare lösningar.

Tjänster inom industrilackering

Råda Coating skräddarsyr hela processen för bästa industrilackering. Vi kombinerar våra tjänster på rätt sätt och ser till så att vi tillsammans skapar en god slutprodukt. Hos oss kan ni alltid vara säkra på att resultatet av industrilackeringen blir som ni beställt.

Vi ombesörjer också andra typer av ytbehandlingar, ex. rostskydd, som krävs för önskat slutresultat genom någon av våra samarbetspartners.

Behöver ni veta att produkten tål extra tuffa förhållanden? Med vår saltvattenkammare kan vi testa produkternas korrosionsbeständighet. En saltvattenlösning sprutas med tryckluft och skapar en dimma inne i kammaren. Detta ger en frätande miljö i kammaren där proverna utsätts för allvarligt frätande tillstånd

Våtlackering

Våtlackering

Läs mer

Pulverlackering

Pulverlackering

Läs mer

Lasergravering

Lasergravering

Läs mer

Maskering

Maskering

Läs mer

Blästring

Blästring

Läs mer

Montering

Montering

Läs mer