Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Vi vill att alla som jobbar med oss ska trivas och får utrymme att vara sig själv. Oavsett vad du jobbar med är du en del av helheten och allas jobb är viktigt för vår fram gång – tillsammans.

BLI EN I RÅDAFAMILJEN

Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål

Vilka är vi?

Vi är en lackeringsverkstad med inriktning på industrilackering där kunden är i centrum. Vi vill vara den bästa leverantören av industrilackering och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Det gör vi genom att ständigt arbeta med förbättringar och att utveckla vår verksamhet. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som är beredda på förändring och tycker det är roligt att komma på nya effektiva lösningar, har stort kvalitetsfokus samt är intresserade av teknik och det utvecklingen har att erbjuda oss.

Vår företagskultur

Vi är stolta över vårt arbete och arbetsplats och värdesätter samarbete, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Som medarbetare hos oss förväntas du att dela med dig av din kunskap och att stötta dina kollegor. Det skapar en laganda och gemenskap – Rådafamiljen. Att omge sig av suveräna, kompetenta och positiva medarbetare gör det roligt att komma till jobbet. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs och får känna sig delaktiga.

Vem letar vi efter?

Vi letar efter personer som delar våra värderingar. Någon som inte tvekar att testa nya idéer, som är öppna för ny teknik och som motiveras av att alltid göra arbetet lite bättre. Hos kan du forma din egen utveckling så länge du visar vad du kan och vart du vill. Vår ambition är att tillsammans med våra medarbetare driva företaget framåt.

Förmåner

Vi är kollektivanslutna via Teknikavtalet IF Metall och Unionen. Utöver de förmåner som följer avtalen erbjuder vi möjlighet till flex, friskvårdsbidrag, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning.

Alla hjälps åt att jobba
Jobb Emelie och Sandra
BÄST I KLASSEN

Vi arbetar ständigt med förbättringar och att utveckla vår verksamhet. Vi vill vara den kompletta partnern inom metallbearbetning och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

DRIVKRAFT ATT UTVECKLA

Vi vill att alla våra medarbetare ska vara engagerade i Rådas framtid och komma med idéer och förslag för att förbättra och utveckla verksamheten.

RÅDAFAMILJEN

Hos oss är alla medarbetare en del av Rådafamiljen. Vår företagskultur genomsyras av ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs, har roligt på jobbet och får känna sig delaktiga.

Lediga tjänster just nu

Spontanansökan

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med duktiga, nyfikna och engagerade framtida medarbetare. Har du erfarenhet av arbete inom industrilackering? Då vill verkligen komma i kontakt med

Läs mer

Spontanansökan

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med duktiga, nyfikna och engagerade framtida medarbetare. Har du erfarenhet av...

Malin jobbar med avmaskering